Om HIPE Leadership Academy

HIPE står for HAPPINESS, INSPIRATION, PERFORMANCE, ENERGY og er et gennemprøvet amerikansk koncept, der beskriver en tankegang og adfærd, der er kendetegnet ved stort fokus på GLÆDE, DEDIKATION, MENING og SELVVÆRD. HIPE-konceptet bliver efterlevet af mange top eliteudøvere og innovative erhvervsledere, og der er slående ligheder mellem disse to grupper.

Begge grupper har fokus på at skabe positive oplevelser gennem velforberedte præstationer med højt engagement og selvrespekt. ”HIPE” påvirker en persons trivsel og produktivitet. Disse elementer er relevante inden for områder som personlig udvikling, arbejdsmiljø, motivation og præstation.

Vores mission

Vi vil give vores kursister, mulighed for at få officielt papir på deres kompetencer, og tilføje ny og relevant viden. 

Via 1:1 uddannelserne tager vi ansvar for at flytte og udvikle menneskers potentialer ud fra en humanistisk tilgang.

Vi prioriterer også vigtige elementer som mentalt velvære, livslang læring samt værdi- og præstationsbaseret ledelse. 

Vi ønsker at der skabes en kultur, hvor medarbejdernes mentale sundhed og personlige udvikling er i fokus, hvilket resulterer i øget trivsel og succes.

Efter afslutning af uddannelsen er kursisten rustet til at implementere bæredygtig ledelse i virksomheden, baseret på Ordentlighed, Glæde, Dedikation, Mening og Selvindsigt hvor vores unikke værktøj, HIPE, spiller en central rolle.

Ledelse skal give mening og skabe gode oplevelser!

HIPE

Søren Helsted

Executive Partner

35 års erfaring som Topleder i bl.a. Nordic Transition, Ballisager Executive, LTI, EG, IBM, EDS

2 x verdensmester, 2 x europamester, US open vinder, Asian Open vinder, mm.

Landsholdstræner for 77 verdensmestre og 79 europamestre Academy Professorgrad – HIPE & Sustaninable Leadership, EQF 8. 

Ledelse skal give mening og skabe gode oplevelser!

Mit mindset er præget af glæde, optimisme, positiv indstilling og ordentlighed.
Jeg er meget dediceret og passioneret i alt hvad jeg gør og har fokus på præstationen frem for resultatet, og mit livs mantra er ”Jeg Kan Fordi Jeg Vil”.
Jeg er nysgerrig og jeg sætter stor pris på ny inspiration, livslang læring og mental sundhed.
Jeg lever mit HIPE mindset

 

Leanne Cecilie Johansen

Partner

Succesfuld karriere med mere end 25 års erfaring fra ledelse og udvikling, karriererådgivning, outplacement, rekruttering, HR-processer og coaching.

Er uddannet Master Sustainable Leadership og Bachelor HIPE Leadership hos HIPE Leadership Academy, HD(A) CBS, Theory U Leadership MIT Boston, Strategisk salg og projektledelse, Coach og psykoterapeut. Certificeret i Master Danmarks: OPTO, ACE, MPA og EASI, Talent Unlimited: TT38 og PeopleTestSystems: PTP.

Regionschef og Chefkonsulent hos Konsulenthuset Ballisager, HR Manager hos LCJ Innovation, Reklamechef hos Lyngby Storcenter, Chefkonsulent hos Berlingske Tidende.

Mit mindset er præget af dedikation, glæde, mening og ordentlighed.

Jeg er passioneret i alt, hvad jeg beskæftiger mig med og har fokus på præstationen. Det er vigtigt for mig at udvikle mig og andre på en human og anerkendende måde. Jeg er i en livsland læringsproces og er nysgerrig på at leve et sundt og lykkeligt liv.
Der skal være en retning, der giver mening.

Annemette Thomsen

Associeret Partner

+25 års erfaring international erhvervserfaring med leder- og ledelsesudvikling, teamudvikling, organisationsudvikling, change management og HR-processer.

Har master i HIPE Sustainable Leadership, organisationspsykologi (MPO), sundhedsinformatik (MI) og Public Health (MPH). Har bl.a. arbejdet som HR Udviklingskonsulent, HR Business Partner, Management Consultant, projektleder og afdelingsleder i virksomheder som Nykredit, E&Y, Statens Serum Institut og Nairobi Hospital.

Certificeret i flere psykologiske tests og personprofiler, herunder Hogan Assessment, Hogan Team Profile, Leadership Versatility Index (LVI), Gordons personlighedstest, PAPI3, MBTI, DiSC og Belbin.

Jeg er innovativ, ambitiøs og initiativrig. Mit mindset og min adfærd er drevet af optimisme, og jeg ser muligheder frem for begrænsninger. Jeg fungerer fint i kaos og kan hurtigt tilpasse og ændre retning uden at miste moment. I mit høje tempo er der fortsat plads til smil og glæde, og jeg er god til at få andre med mig og drive en motiveret dagligdag. Høj troværdighed og ordentlighed er vigtige værdier for mig og jeg leverer altid iht. aftale.

Succes handler om, at levere en oplevelse der imponerer & finde det optimale match i forhold til kompetencer, ressourcer, behov, motivationsdrivere