EXECUTIVE coaching af topledere

Vi hjælper dig til at blive den bedste topleder

Hvad er executive coaching?

Executive coaching hos HIPE Leadership Academy, handler om at være din betroede sparringspartner i forbindelse med ledelsesbeslutninger, strategier, teamsammensætning eller dagligdags udfordringer. Coaching kan ikke sidestilles med konsulentopgaver, da der i princippet ikke er tale om nogle leverancer, men en sparring der skal give dig bedre grundlag for selv at træffe de rigtige beslutninger, der lige er blevet trygprøvet.

 

Din coach har mange års erfaring

35 ÅRS ERFARING

Jeg har selv været topleder i 35 år og har været igennem mange udfordringer og har dermed en ret god værktøjskasse med erfaringer. Jeg er examineret strategikonsulent og har i rollen som Partner hos IBM i 10 år udført mange coachingopgaver i forhold til strategi.

79 VERDENSMESTRE

Derudover coacher jer det Danske karate landshold og ved hvad der skal til for at leverer en toppræstation, og jeg har igennem de sidste 10 år lavet 79 verdensmestre med de samme værktøjer som jeg benytter mig af i min executive coaching

AKADEMISK TILGANG

Endelig er jeg akademiprofessor indenfor HIPE leadership og bæredygtig ledelse. Altså de perfekte forhold til, at forme en topleder.

PRIS EXECUTIVE COACHING

Ring tlf. 20801924 og vi kan få en snak om pris og behov.

”Vi udvikler topledere i gennem executive coaching”

Det at være topleder kan til tider være ensomt og man har tit brug for i et fortroligt rum, for lige at drøfte dagligdagen og bliver inspireret i forhold til hvilken retning man skal gå og hvilke oplevelser man skal give sine interessenter for at opnå det bedste resultat. 

HVAD INDEHOLDER ET EXECUTIVE COACHING FORLØB?

Et coaching forløb med mig kan være en kombination af:

  • møder
  • workshop
  • telefonsamtaler
  • og tilrettelægges ud fra hvad der passer bedst ind i din hverdag


Jeg står normalt i skyggen af dig og arbejder kun sjældent direkte med dit team, men det kan  naturligvis ske ud fra opgavens karakter

Book tid og gør dig selv til den tipleder du er.

35 ÅRS ERFARING

Med mig i baggrunden og som din sparringspartner vil du fremstå som en bæredygtig leder der over tid vil forstå værdien af HIPE i den daglige ledelse og hvor dagligdagen kommer til at dreje sig om at leverer gode oplevelser til kunder, medarbejdere samarbejdspartnere og din bestyrelse mm.

Kontakt os på 2080 1924 for en uforpligtende samtale