SÅDAN OPBYGGES EN VERDENSMESTER

Uddannelserne tager udgangspunkt i elitesportens verden.

Det handler om at kende og udnytte sine samlede ressourcer og ikke kun fokusere på kompetencer.

Du kan ikke levere en toppræstation der giver den positive oplevelse uden at have styr på dit mindset og din energi.

”Man skal kunne lede dig selv, før man kan lede andre”

Indhold i My Lead uddannelsen

Bachelor - HIPE Leadership, EQF 6

Bachelor uddannelse indhold

Master - Sustainable Leadership, EQF 7

Master uddannelse beskrivelse

Det starter ved bæredygtig ledelse

På vores MASTER uddannelse kommer du til at arbejde med Bæredygtig ledelse. Hvor ledelsesformen er værdi- og præstationsbaseret med nøgleord som Etik, Ordentlighed, Trivsel, Ansvarlighed, Kvalitet, Social bevidsthed, Inklusion, Diversitet

Det er vores overbevisning at: 

  1. En bæredygtig vision, bevarer virksomhedens eksistensberettigelse og relevans
  2. Der er krav om en humanistisk tilgang, for at kunne bygge en organisation der gør en forskel
  3. Medarbejderen opfattes som et menneskeligt potentiale snarere end en ressource
  4. Fokus på mental sundhed og organisatorisk ydeevne, giver både trivsel og produktivitet
  5. Mennesker, der hele tiden bliver dygtigere (livslang læring) er det der skaber ny værdi

Udbytte for deltageren

Akkrediteret bachelor- eller masterbevis
Vores uddannelse er fuldt akkrediteret og anerkendt på EU-niveau, hvilket styrker din professionelle profil og åbner døre for nye karrieremuligheder.

Optimering af dine ressourcer
Vi hjælper dig med at opnå en dybere selvindsigt, så du kan udnytte dine talenter og ressourcer til fulde. Dette sætter dig i stand til at opnå større personlig og professionel succes.

Balance og verdensmestertænkning
Opnå bedre balance i hverdagen og lær at tænke som en verdensmester, der prioriterer oplevelser og trivsel. Vores uddannelse sætter fokus på at skabe harmoni mellem arbejde og privatliv.

HIPE og mentalsundhed
Integrering af HIPE-principper (Happiness, Inspiration, Performance, Energy) herunder fokus på mentalsundhed, giver dig værktøjer til at håndtere stress, styrke din mentale sundhed og opnå større trivsel.

Implementering af bæredygtig ledelse (Master)
Få konkrete værktøjer, viden og strategier til at implementere bæredygtig ledelse i praksis. Vi guider dig til at drive din virksomhed eller organisation på en ansvarlig og bæredygtig måde.

Eksklusivt netværk og livslang læring (Master)
Efter endt uddannelse får du adgang til vores eksklusive netværk, hvor du kan fortsætte med at udvikle dig og lære af andre ledere. Hold dig opdateret og udvid dine horisonter gennem livslang læring.

Eksamensoplevelse i EU-parlamentet (Master)
En unik mulighed for at blive eksamineret i EU-parlamentet, hvilket tilføjer ekstra prestige og international anerkendelse til din uddannelse.

Udbytte for virksomheden

Præstationsorienterede medarbejdere
Uddannelserne fokuserer på at optimere medarbejdernes præstationer og udnytte deres top talenter og fulde potentiale. Dette kan medføre øget produktivitet og kvalitet i arbejdet samt nedbringe de 27% der skifter job pga. jobbet ikke stemmer overens med kompetencer.

Glade medarbejdere styrker bundlinjen
Når medarbejdere er tilfredse og motiverede, har det en positiv indvirkning på arbejdsmiljøet og arbejdsresultaterne samt ancienniteten forlænges. Hvilket bidrager til at styrke virksomhedens bundlinje.

Ambassadører og forbedret employer branding
Medarbejdere, der har fået en Bachelor eller Master uddannelse af deres virksomhed, vil være evig taknemmelige og vil blive ambassadører for virksomheden og dens værdier. Deres nye viden og engagement kan bidrage til et stærkt employer branding, hvor virksomheden nemmere kan tiltrække og fastholder talentfulde medarbejdere. 

Styrket Company branding
En virksomhed, der investerer i medarbejdernes udvikling og uddannelse inden for bæredygtig ledelse, kan opnå en positiv opfattelse og omdømme i branchen og hos interessenter. Dette kan styrke virksomhedens brand og differentiere den fra konkurrenterne. 

Kompetente ledere
Alt for mange chef/ledere har ikke fået leder uddannelse og gør det bedste de kan også under pres. Med den rette uddannelse og ny energi, kan der gøres noget ved de 22% der skifter job pga. dårlig chef/ledelse.

Kultur med fokus på livslang læring og talentudvikling
Ved at tilskynde til livslang læring og udvikling af medarbejderne viser virksomheden, at den værdsætter og ønsker at udnytte medarbejdernes toptalenter. Dette kan skabe en kultur med et højt præstationsniveau og kontinuerlig forbedring. Hvad vil det betyde for bundlinjen og kulturen hvis virksomheden kan ændre på de 58 % der skifter job pga. manglende læring og udfordringer?